This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Páskándi Géza, Hungarian bibliography

Image of Páskándi Géza
Páskándi Géza
 

Bibliography

1956 Piros madár, versek
1966 Holdbumeráng, versek
1968 Üvegek
1969 Zápfog király nem mosolyog, mesék
1972 Tű foka, versek
1973 A vegytisztító becsülete, novellák
1976 A papírrepülő eltérítése
1984 A szabadság színeváltozásai, esszék
1984 Erdélyi triptichon, drámák
1988 Az árnyékfejtők
1989 A nagy dilettantissimo, új versek (1973-85)
1995 Esszék, előadások, levelek. Az abszurd és az Isten
1996 Begyűjtött vallomásaim
1998 A szalmabábuk lázadása
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap