This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Molnár Ferenc, English bibliography

Image of Molnár Ferenc
Molnár Ferenc

Bibliography

1898 Magdolna és egyéb elbeszélések (Magdalene and other stories)
1899 A csókok éjszakája és egyéb elbeszélések (The Night of Kisses and Other Stories)
1901 Az éhes város (The Hungry City, novel)
1901 Egy gazdátlan csónak története (The Derelict Boat, novel)
1902 A doktor úr (Doctor, play)
1902 Józsi és egyéb kis komédiák (Józsi and other plays)
1903 Éva (novel)
1905 Egy pesti lány története (The Story of a Girl of Pest, novel)
1905 Gyerekek (Children, stories)
1907 A Pál utcai fiúk (The Paul Street Boys, novel)
1907 Rabok (Prisoners, novel)
1907 Az ördög (The Devil, play)
1908 Muzsika (Music, short stories)
1909 Ketten beszélnek (Two People Speaking, short stories)
1909 Pesti erkölcsök (Morals of Pest, short stories)
1910 Liliom (play)
1910 A testőr (The Guardsman, play)
1911 Hétágú síp (Pipe, short stories)
1912 Ma, tegnap, tegnapelőtt (Today, Yestersay, and The Day Before, stories)
1912 A farkas (The Wolf, play)
1913 Báró Márczius és egyéb elbeszélések (stories)
1914 Kis hármaskönyv (Triple Book, stories)
1916 Egy haditudósító emlékei 1914. nov. – 1915. nov (Memoir of a War Correspondent)
1917 Farsang (Carnival, play)
1917 Úri divat (Fashion, play)
1917 Az aruvimi erdő titka és egyéb szatírák (The Secret of the Avrum Forest and other satires)
1917 Ismerősök (Acquaintances, short stories)
1918 Széntolvajok (Stealing Coal, stories)
1918 Andor (novel)
1921 A hattyú (The Swan, play)
1921 Színház: Előjáték a Lear királyhoz, Marsall, Az ibolya (plays)
1922 Égi és földi szerelem (Heavenly and Earthly Love, play)
1923 A vörös malom (The Red Mill, play)
1924 Az üvegcipő (Glass Shoe, play)
1924 Gőzoszlop (Column of Steam, short stories)
1926 Játék a kastélyban (play)
1926 Riviera (play)
1928 Toll (Pen, articles)
1928 Olympia (play)
1929 Egy, kettő, három (One, Two, Three, play)
1930 A jó tündér (Good Fairy, play)
1932 Harmónia (Harmony, play)
1932 Valaki (Someone, play)
1933 A zenélő angyal (Angel making Music, novel)
1933 Csoda a hegyek közt (Wonder among the Mountains, play)
1934 Az ismeretlen lány (The Unknown Girl, play)
1935 Nagy szerelem (Big Love, play)
1937 Delila (play)
1937 A zöld huszár (The Green Hussar, novel)
1939 Őszi utazás (Autumn Voyage, novel)
1947 Isten veled szivem (Farewell My Heart, novel)

source: www.hunlit.hu
Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap