This website is using cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies on this website. 

The page of Tandori Dezső, Hungarian bibliography

Image of Tandori Dezső
Tandori Dezső
(1938–)

Bibliography

Töredék Hamletnek, 1968 (versek)
Egy talált tárgy megtisztítása, 1973 (versek)
Itt éjszaka koalák járnak, 1977 (elbeszélések)
Miért élnél örökké? 1977 (regény)
Nagy gombfocikönyv, 1980 (ifjúsági regény)
Az erősebb lét közelében, 1981 (esszék)
A becsomagolt vízpart, 1987 (vál. versek)
Meghalni késő, élni túl korán, 1988 (regény)
Madárzsoké, 1995 (kisprózák)
Vagy majnem az, 1995 (versek)
Az evidenciatörténetek, 1996 (próza)
A Semmi Kéz, 1996 (versek, a költő rajzaival)
Kész és félkész katasztrófák, 1997 (próza)
Főmű, 1999 (versek)
Keletbe fúlt kísérletek, 2000
Hét fejlövés, 2002
Lábon vett filozófia, 2003
A zen lófogadás, 2005
A honlap utáni találékonyság, 2005

Anthology ::
Literature ::
Translation ::

minimap